nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Witajcie, jako, że nie mam znajomych grafików. Prosiłbym o ocene loga (sprzedający wycenia na 80 zł + prawa majątkowe) Adres www.opony-radosc.pl - lewy górny róg Chodzi o sam logotyp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 W skali do 10, daje max 1 Nie 0 bo oprócz "napisu" dał swa ślady opon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 adekwatne do ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 A można prosić o ocenę adekwatną do ceny ? Inne prace tego Pana: http://allegro.pl/show_item.php?item=1339830407 Męczyć go o lepszą pracę czy to max jego możliwości ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Ja bym dał ze dwa.. za te śladki.. czcionka dla mnie jakaś nie czytelna/ nie ładna / nie pasująca *.. *nie potrzebne skreślić Mam grafika z wieloletnim stażem i jest naprawdę dobry. Zna się na rzeczy, a co ważniejsze potrafi odczytać to co chcielibyście zobaczyć. Mogę śmiało zagwarantować zadowolenie z pracy pana Arka. http://alterproject.pl/ (w razie czego powiedzcie, że polecił Wam gość od Łosiowiska) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 On wrzucił parę projektów z generatora... nie trać czasu na taką masakrę... jeśli chcesz, podłubię coś dla Ciebie, i to w tym budżecie - będzie na pewno lepiej. Machnij PW albo GG 901 974 albo milosz@webastyczny.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Męczyć go o lepszą pracę czy to max jego możliwości ? Z aukcji widać że gość jest słaby.. więcej raczej nie wykrzesasz, choć spróbować nie zaszkodzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Mogę śmiało zagwarantować zadowolenie z pracy pana Arka.http://alterproject.pl/ (w razie czego powiedzcie, że polecił Wam gość od Łosiowiska) No jeśli robił Ci logo Łosiowiska to mi się podoba Ale ile bierze +/-? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Zadzwoniłem 350 zł netto. Niech Sponsi działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 On wrzucił parę projektów z generatora... nie trać czasu na taką masakrę... jeśli chcesz, podłubię coś dla Ciebie, i to w tym budżecie - będzie na pewno lepiej. Machnij PW albo GG 901 974 albo milosz@webastyczny.pl Patrząc na Twoje folio, to szału nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 500 netto - ksiega znaku - pliki wekorowe - ai itp itd W razie potrzeby kontakt masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 500 netto - ksiega znaku - pliki wekorowe - ai itp itd W razie potrzeby kontakt masz. Jeżeli kwota 350pln netto mu nie pasowała, to po co spamujesz swoją pięćsetką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Bo chcę zaszpanować swoimi umiejętnościami ... : ) i pospamować. Dzięki ale uważam, że kwota nie jest adekwatna do Twoich umiejętności (wolę aby wykonał za tą cenę profesjonalista tj. hinok.net) Wracając do tematu, Sponsi ma coś zaproponować w piątek wieczorem. Obecnie mi się średnio podoba, czcionka moim zdaniem nie pasuje ale te ślady nawet nie głupie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Zadzwoniłem 350 zł netto. Niech Sponsi działa. Szlag, chyba wyglądam na bardziej nadzianego, bo mi powiedział 100PLN więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Tomasz przepraszam, możliwe że się pomyliłem bo powiedział dosyć sporo i powiedziałem, że się skontaktuje mailem. Możliwe, że 450 zł netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 A, no bo to jednak znaczna różnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Jeżeli kwota 350pln netto mu nie pasowała, to po co spamujesz swoją pięćsetką? A po to, że jak nie on to inny klient się zgłosi. Także to nie jest spam, tylko poważna oferta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 A po to, że jak nie on to inny klient się zgłosi. Także to nie jest spam, tylko poważna oferta. Bardzo profesjonalnie Gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 A po to, że jak nie on to inny klient się zgłosi. Także to nie jest spam, tylko poważna oferta. Warto dodać, że to poważna oferta pośrednictwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2010 Bardzo profesjonalnie Gratuluje Thx. Warto dodać, że to poważna oferta pośrednictwa B) Nie jestem żadnym pośrednikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2010 Thx. To była ironia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2010 To była ironia ;-) Masz plusika ode mnie za twoją ironie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Zapraszam do oceny obecnego loga. Wykonał Sponsi, co myślicie ? lepsze od poprzedniego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Zapraszam do oceny obecnego loga. Wykonał Sponsi, co myślicie ? lepsze od poprzedniego ? Jeden z najprostszych tuotriali do photoshopa + kiepski dobór kolorów słowa radość. Jestem ciekawy ile Cię za to skasował, no i nie uważam, żeby wartość wykonania przekraczała 30zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Dla mnie słabe. Z racji, że wiem już, że tam na dole ma być napisane radość to doczytuje się tego, osoba widząca to pierwszy raz nie ma szans tego zrozumieć. To okrągłe po lewej kojarzy mi się z płytą CD z nie z oponą a całe logo z np. Radio Radość albo tłocznia płyt Radość, zresztą sama nazwa opony radosć jest zabawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach