Paweloz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Witam. Czy zna ktoś gotowe skrypty weryfikujące kody sms z serwisów takich jak płatności.pl i wpisujące kod do bazy mysql ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 Witam. Czy zna ktoś gotowe skrypty weryfikujące kody sms z serwisów takich jak płatności.pl i wpisujące kod do bazy mysql ?? a może być dotpay ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 mam taki autorski skrypcik, a z czym chcesz to zintegrowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paweloz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 Nie musi byc zintegrowany, sam go sobie poprzerabiam, tylko mógłbyś podać link do dema ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hadouken 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 I co masz ten skrypt do dotpay? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajtek 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 Nie za bardzo wiem do czego chcesz do wykorzystać. Napisałem skrypt sklepu(automatu), do sprzedaży Slotów, Vipów , Adminów , Lvl Diablo. Jeśli to cię interesuje, napisz na gg 4403921. W razie czego zawsze można go zmodyfikować na twoje potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2010 mogę ci dać skrypt ale jest on pod "acc maker" takie coś do tworzenia kont w open tibi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hadouken 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2010 Ale jak chcesz weryfikowac kody sms accmakerem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 a myślisz jak to działa? Gracz wysyła sms - > wpisuje go w formularzu(wypełnia wszystkie dane) - > klika zatwierdź -> tu są dwa wyjścia jedno takie jeśli kod jest dobry dostaje punkty na "stronie" jeśli kod jest błędny otrzymuje błąd że kod jest nieprawidłowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lemex 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 Po zalogowaniu się na dotpay masz tam gotowe skrypty to wykorzystania. Są naprawdę łatwe w edycji i dość dobrze opisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach