matema 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Witam serdecznie Poszukuję od kilku dni hostingu pod swoją stronę www oraz Wordpressa i mam wrażenie, że im dłużej szukam, to mam problem z powodu nadmiaru wyboru. Oto moje wymagania: Od 2 do 6 GB pojemności dysku Od 2 do 10 baz danych MySQL PHP5 | FTP dostęp W cenie do 130 zł rocznie Transfer od 50 GB miesięcznie do bez limitu transferu Geolokalizacja serwera w Polsce Wśród ofert, które dotychczas znam najbardziej skłaniam się do: www.follownet.pl www.unixstorm.org www.webh.pl Proszę Was oraz firmy o pomoc w wyborze najlepszej oferty. Za wszystkie merytoryczne oferty z góry dziękuję. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Z tych co wymieniłes to unixstorm.org Od siebie polecam jeszcze glowanet.pl i mzone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KacuWarung 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Z tych co wymieniłes to unixstorm.org Pytanie poczatkujacego czy punkt w ofercie w unixstorm.org: "nielimitowana liczba domen" Oznacza mozliwosc zaparkowania dowolnej ilosci domen do katalogow na serwerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Oznacza mozliwosc zaparkowania dowolnej ilosci domen do katalogow na serwerze? Dokładnie tak. A tak na marginesie to z tej listy polecam unixstorm. Choć w sumie mam jeszcze konto na follownet i też działa całkiem przyjemnie, poza tym mają fajną skórkę do DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KacuWarung 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Dokładnie tak. A tak na marginesie to z tej listy polecam unixstorm. Choć w sumie mam jeszcze konto na follownet i też działa całkiem przyjemnie, poza tym mają fajną skórkę do DA. Dzieki, A wykupujac teraz opcje serwera na rok mozna liczyc w przyszlym roku na jakies promocje? czy trzeba sie nastawic na 100% oplaty? I pytanie jeszcze jedno - czy najtansza opcja na ovh posiada rowniez opcje parkowania nieskonczonej ilosci domen do katalogow? Bo wlasciwie to zastanawiam sie nad tym unixstormem albo ovh. pzdr KacuWarung Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 moje prywatne zdanie jest takie, że hosting współdzielony OVH nadaje się jedynie pod hosting obrazków allegro i nic więcej. Radziłbym Ci dać sobie spokój, chyba, że ma być tam jakaś prosta wizytówka w HTML. Jeżeli chodzi o domeny w OVH jest chyba limit 1000. Co do unixstorm to można liczyć na promocję w następnym roku pod pewnymi warunkami. Jeżeli US ogłosi jakąś promocję, a ty masz miesiąc do końca okresu abonamentowego to w czasie tych 30 dni możesz skorzystać z promocyjnej ceny, o ile będziesz miał szczęście i trafisz na takową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Bierz unixa, będziesz zadowolony.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Zapraszam Hostdell.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KacuWarung 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Bierz unixa, będziesz zadowolony.. Dzieki wszystkim za pomoc, przepraszam za kradziez tematu Autora Jeszcze jedno pytanie - takie same wymaganie ale serwer najlepiej w jakims raju podatkowym albo UK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą http://www.freecast.pl/tanie-konta-www.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBALDATA 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Od siebie polecam jeszcze glowanet.pl Ja również poleca ci glowanet. Admin ok można się dogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zelu2108 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2010 Ja ze swojej strony z listy mogę polecić unixstorm, a dodatkowo mzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach