alix 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 witam posiadma panel DA, wszystko działa niby oki emaile dochodzą lecz mam problem z dublowaniem odbieranych emaili tzn czasami jednego emaila dostaje 10 razy w odstępach co ok 20min po osunięciu wszystkich po jakimś czasie znowu otrzymuje tego emaila problem troszkę dziwny ale nie potrafię się z nim poradzić a jest bardzo uciążliwy gdyż mam zdefiniowane w telefonie skrzynki email i co chwila powiadomienie dostaje proszę o pomoc pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 podowiedź: to nie jest problem z serwerem poczty wylazacej a nie z samym DA, masz moze w nim jakieś logi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2010 Zapewne os to debian a w logach znajdziesz, że exim otrzymuje sigsegv http://help.directadmin.com/item.php?id=125 I powinno być po problemie, przynajmniej u mnie to działało za każdym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach