Davi 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Witam, Zna ktos , jakis darmowy serwer ? Nie mam jakis duzych wymagan : -z 50 mb na dysku - kilka gb transferu +brak reklam (ewentualnie) + mozliwosc podpiecia wlasnej domeny (ewentualnie) Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapio 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Przeszukując warez znalazłem takie coś www.0host.pl nie jest to firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Przeszukując warez znalazłem takie coś www.0host.pl nie jest to firma. Znam to, serwer w USA FTP często pada (hosting kolegi) Może zainteresuje Cię hostsite.pl ( twór usera Cabana) Długo już stoi, także godny uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Jeśli chodzi o darmowe hosting bardzo dobry jest Byethost.com- serwery w UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matema 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Zdecydowanie najlepszym darmowym hostingiem spełniającym Twoje wymagania jest http://www.bplaced.net. Oto niektóre jego zalety i cechy: Pierwszy plan hostingowy 2 GB pojemności dysku 2 bazy danych MySQL PHP5 | FTP dostęp | PostgreSQL Bez reklam Bez limitu transferu i wielkości pliku Geolokalizacja serwera w Niemczech Drugi plan hostingowy 1 GB pojemności dysku 8 baz danych MySQL PHP5 | FTP dostęp | PostgreSQL Bez reklam Bez limitu transferu i wielkości pliku Geolokalizacja serwera w Niemczech Rejestracja w godz. od 9:00 do 18:00 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2010 Pakiet Sponsor - 300 Mb , 2 Gb transferu, możliwość podpięcia własnej domeny. LINK DO PAKIETU SPONSOR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach