kapio 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Witam, kiedyś kupiłem Panel do gry SA-MP i przez jakiś czas miałem go skonfigurowanego (miałem VPS z vps4u.pl niemcy najsilniejszy) i wszystko działało. Ale z racji na ping wróciłem na słabszy i Lok PL (najtańszy z logout.pl). Teraz posiadam w budgetvps.pl najtańszy i mam pytanie czy na tym 2 dało by się skonfigurować panel ? Jeśli to zły dział to proszę o przeniesienie Procesor: do 60% (ok. 1.5GHz) Pamięć RAM: 256 MB (gwarantowana) Pamięć RAM: 768 MB (burstable) Dysk: 20 GB Transfer: 300 GB/mc Adresy IP: 1 Automatyczna aktywacja: TAK! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Pewnie, że tak. Panel pewnie wymaga serwera www może nawet i bazy danych, a powiem więcej, nawet ssh2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polm 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 Sorry, a czy mógłbym się dowiedzieć co to jest za panel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapio 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2010 NoFreezy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polm 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 Nie mogę nic o tym znaleźć, a chce postawić serwer SA-MP, i być może by mi się to przydało. Możesz podać więcej info na temat tego panelu? Ew. jakiś link lub screeny na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawstaw 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2010 Prowadziłem kiedyś hosting serwerów SAMP. Widziałem gdzieś panel na forum sa-mp.com wystarczy go odpowiednie przerobić i po kłopocie. A o ile pamiętam serwer przez putty serwer odpalało sie komendą : ./samo022svr& Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach