nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Cześć, ponieważ obecny hosting strasznie muli, jestem zmuszony poszukać innego. Jest kilka stronek których łączna oglądalność nie przekracza 100uu (projekty, które startują) Starczy mi 25 GB transferu miesięcznie, lokalizacja PL-DE-FR Interesuje mnie konto na pół roku. Zgadzam się na otrzymywanie ofert od firm. Zainteresowała mnie oferta unixstorm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Gdzie jestes obecnie? Tzn jaka firma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Zainteresowała mnie oferta unixstorm. Szczerze polecam. Jeżeli byłbyś zainteresowany, to warto się pośpieszyć, bo masz teraz promocję 50%. Ponad to polecam reflink ze stopki .Ostatnio modne jest hitme.net.pl, choć przyznam, że nie miałem okazji skorzystać. A z lokalizacji DE polecam mzone, albo jeszcze linuxpl.com, przy czym z nimi to bywa różnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Zapraszam po ofertę Hostdell.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach