oski225 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Witam, kupiłem VPS'a z rubyringtech(pakiet VPS 1024 1Gbit) , jednak zapomniałem wysłać żądania o usunięcie serwera i z mojego konta zostały pobrane pieniądze za następny miesiąc. Ogólnie serwer jest bardzo dobry, łącze stabilne. Więcej informacji na stronie: http://rubyringtech....ons/1-gbit-vps/ Cena, jaka mnie interesuje: 40zł Cena przedłużenia: ~70zł Kontakt: GG: 4398272 E-mail: oski225@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 czy to nie jest teraz tak że przekazujesz komuś serwer a ten ktoś będzie przypisany na 'siłę' do tego konta i teraz tak jak Ty, co najmniej raz będzie musiał odnowić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oski225 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Nie, w każdej chwili można zrezygnować z serwera poprzez ich stronę, jednakże jak się nie anuluje usługi przed końcem ważności konta to automatycznie odbierają pieniądze z konta bankowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oski225 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Już nieaktualne, napisałem do rubyringtech o mojej pomyłce, i bez problemu zwrócili mi pieniążki. Polecam ich i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach