Hadouken 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Witam, miał ktoś może konto na http://www.hostsms.pl/ ? Hostsms to jest to co wczesneij bylo host-sms ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Hostsms to jest to co wczesneij bylo host-sms ? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Brak danych firmy, pewnie krzak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hadouken 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 A gdzie te ich serwery? To host-sms juz niebedzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 hostsms.pl ma serwery w francuskim OVH My nie będziemy oferować już hostingu za sms (przynajmniej w takiej formie), dlatego został zamknięty host-sms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 http://www.webhostingtalk.pl/topic/7795-hostsmspl-hosting-za-sms/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Krzak czy nie krzak...(teraz tego sie nie pozna ;P) Nie lepiej kupić konta taniej na allegro.pl ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 nie bo to gorsze zło.... od tego... A to dlaczego?? Prawie każda osoba z tego forum wystawia swe serwery na allegro.pl więc mam rozumieć że tamte serwery są gorsze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 (edytowany) Osobiście nie kupuje serwerów za 1 zł na rok bo co jak co ale to śmieszne... Ale swego czasu korzystałem z usługi hekko.pl która miała najtaniej na allegro swe serwery. Znalazłem teraz firmę która oferuję serwery za jedynie 5,99 zł (na rok) więc dla osoby która założyła temat może będzie to przydatne http://allegro.pl/ok...1390884857.html (Pisząc żeby poszukał na allegro.pl nie chodziło mi żeby odrazu brać serwer za 1 zł.) I jeszcze taniej Firma.... http://allegro.pl/serwer-www-midi-start-50mb-3gb-rok-sprawdz-i1402146588.html Edytowano Styczeń 10, 2011 przez urbi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 To, że ktoś oferuje konta za 5,99 zł/rok nawet jeśli jest firmą, to nie znaczy że jest to opłacalne. Szczególnie gdy ktoś oferuje 30GB transferu. Tak jak napisał Damian, w mojej ocenie nie jest możliwe utrzymanie dobrej jakości usług za mniej niż 25-30zł rocznie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 To, że ktoś oferuje konta za 5,99 zł/rok nawet jeśli jest firmą, to nie znaczy że jest to opłacalne. Szczególnie gdy ktoś oferuje 30GB transferu. Tak jak napisał Damian, w mojej ocenie nie jest możliwe utrzymanie dobrej jakości usług za mniej niż 25-30zł rocznie. Zgodzę się ale gdyby autorowi zależało na jakimś cudnym serwerze poszukałby czegoś innego niż serwer za tak niską cene. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Może to dopiero nowa firma i nabija sobie klientów później zwiększy cenę i znowu zwiększy a później jeszcze raz zwiększy Tak jak ten drugi link z allegro: Opłata pierwszy rok tylko 1zł (netto) Kolejne lata opłata roczna tylko 10zł (netto) Niby nie jest to drogo no ale jak ktoś sprzedaje więcej niż ma to cóż się dziwić na 1GB dysku przypadają pewnie ze 3 konta po 2GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Sprzedaż hostingu na allegro to ostatnia deska ratunku dla podupadłych firm/krzaków. Niektóre porządne firmy sprzedają swoje usługi poprze allegro, ale to ma na celu tylko promocję Co do hostsms.pl, to ten krzak trzyma sie już bardzo długo Czy warto im zaufać? Nie wiem, nie korzystałem z ich usług i w najbliższym czasie nie mam zamiaru Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Ale swego czasu korzystałem z usługi hekko.pl która miała najtaniej na allegro swe serwery. Proszę Cię.. do takiego poziomu to się nigdy nie zniżyliśmy. Najtańsza kwota jaką chcieliśmy kiedyś to 12,20 ale nie była to masówka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Proszę Cię.. do takiego poziomu to się nigdy nie zniżyliśmy. Najtańsza kwota jaką chcieliśmy kiedyś to 12,20 ale nie była to masówka.. Właśnie te serwery po 12,20 były najtańsze z tego jak pamiętam na allegro.pl ale to było już parę lat temu.... Dużo się zmieniło ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Luty 1, 2011 Ten hostsms.pl dalej nie zmienił stawek SMS. "10,98zł/2mc. " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach