Winters4TW 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Witam. Szukam hostingu pod stronę firmy (html/php) oraz dla własnych potrzeb (testowanie skryptów itp). Cena to do 100 złoty rocznie. Przydał by się również dostęp przez SSH. Zastanawiałem się nad webh.pl, ofertą Medium- sprosta wymaganiom(nie wiem czy jest ssh)? Pojemność około 5GB, transfer w granicach 20-30 GB. MySQL/FTP/E-MAIL/Subdomeny bez ograniczeń. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Unixstorm, pakiety biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stream 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Biznes-1 Pojemność: 5 GB Limit transferu: 30 GB Bazy MySQl: bez limitu Konta E-mail: bez limitu Cena za rok: 97,60 PLN 48,80 PLN Konta WWW - Unix Storm Ew. jeśli chcesz zrób konto z mojego linku (program partnerski ) klik. edit: ewentualnie sprawdź jeszcze ofertę Hosting LaoHost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Ionic.pl, a jak zależy Ci na dostępie do SSH to HostShare.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klemenes 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Ja polecam megiteam.pl mają wszystko co potrzeba: - php - python - ruby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Zapraszam do przejrzenia naszej oferty: http://www.mzhost.co.uk/index.php?d=kontawww Dostęp SSH jako dodatek dostępny za 10 złotych na miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach