Ilea 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Szukam małego stabilnego konta wystarczy: - 100 Mb pojemności - 3 Gb transferu mc - 1 baza MyAQL I teraz najważniejsze co musi mieć to konto to: 1 - dedykowany adres IP 2 - zadania cron 3 - ZEND Dodatkowe wymagania: - Minimum 3 dni na test - Serwery w europie - Wszytko oprócz cPanel ! Proszę o oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnixStorm.org 327 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Witam, Mogę zaproponować w takiej sytuacji najmniejszy pakiet u nas - "Start-1". Wszystkie pakiety z serii "Start" można zamówić bezpłatnie przez stronę na okres 7 dni. Serwery w Warszawie, panel DirectAdmin. Dedykowany adres można wykupić osobno do każdego konta za dopłatą: 122 zł/rok brutto. W tym przypadku łączny koszt wynosiłby: 134.20 zł brutto/rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Zapraszam do przetestowania naszych usług: Serwer MZ ONE DA, panel administracyjny Directadmin: http://www.mzhost.co.uk/index.php?d=kontawww_da Oferujemy 14 dni testu na ww. serwer, dedykowane IP zostanie jednak podpięte dopiero po zaksięgowanej wpłacie. Serwer zlokalizowany w Niemczech. Cena w promocji "Pół na pół", tylko 30 złotych na rok. Niestety już nie posiadamy w naszej ofercie mniejszych kont. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ilea 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Jeszcze jedna ważna rzecz - żeby nie było trzeba płacić z góry za rok bo nie wiem czy to konto za 3 mc będzie mi potrzebne dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Jeszcze jedna ważna rzecz - żeby nie było trzeba płacić z góry za rok bo nie wiem czy to konto za 3 mc będzie mi potrzebne dalej Za chwilę pewnie się dowiemy "Czy są płatności sms? " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnixStorm.org 327 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Jeszcze jedna ważna rzecz - żeby nie było trzeba płacić z góry za rok bo nie wiem czy to konto za 3 mc będzie mi potrzebne dalej U nas przy najmniejszych pakietach takiej możliwości nie ma. Dzielenie kwoty 12,20 zł (rocznej) byłoby trochę absurdalne.., Dedykowanych adresów IP dla kont WWW również nie przydzielamy już na okresy krótsze niż 1 rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ilea 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 @ Pocek - jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie zabieraj głosu - prosiłem o oferty więc wydaje mi się że twoja debilna uwaga jest co najmniej nie na miejscu. @ Michal Gottlieb - zgadzam się - nikt nie będzie 12 zł dzielił ale dobrze wiesz że w gre wchodzi kilka razy większa kwota ( zważywszy na IP ) i tu nie chodzi o to czy mnie stać tylko o to że jeśli będę z czegoś korzystał pół roku to nie mam zamiaru płacić za rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 U nas masz płatności miesięczne, najniższa kwota to 5 złotych na miesiąc za ten opisany pakiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 5zł z dedykowanym IP?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 5zł z dedykowanym IP?? Niestety takiej promocji nie mamy, IP jako dodatek 4.99 /m-c. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 polecam takie konto: serwer-fun + IP dedykowane , za pół roku cena 37zł., za rok 55 zł. test bez zobowiązań zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach