mishel 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2010 Kupiłem na directadmin.com licencje jeszcze w listopadzie. Mamy grudzień nie dostałem faktury i nie widzę możliwości pobrania z panelu. Podpowiedź ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2010 Napisz maila, ale uprzedzam; trzeba sie ostro prosić i ich molestować - moim rekordem było 30 maili o invoice za bodajże 20 licencji - na inne maile odpowiadają "od kopa" o faktury jakby specjalnie unikali ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2010 Dokładnie ma ten sam problem, oni chyba fatycznie unikają faktur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mishel 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Po trzech godzinach otrzymałem fakturkę. Chyba jestem szczególnym klientem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Dlatego warto poprosić od razu przed zakupem o wygenerowanie takowego invoice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Przed zakupem to chyba tylko proforma;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2010 Przed zakupem to chyba tylko proforma;-) Tak powinno być, ale mi kiedyś wygenerowali normalnie przed fakturkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Faktury, które wystawiają nie są VATowskie? Nadal robią takie numery z olewaniem ticketów w sprawie faktur? Sorki za odkop, ale w tym wypadku nic złego nie widzę. Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław Kaczmarski 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2013 Oni wystawiaą rachunki a nie FV. Dlateg to nie będa vatoskie rachunki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach