Tomick 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2010 Witam! Przeglądając cały poranek i południe oferty polskich firm zastanawiam się, czy istnieje taka, która by zaoferowała: PHP 5.3.3 PostgreSQL 8.4+ z obsługą polskiego FTS i btree ionCube Loader Reszta parametrów nie jest aż tak ważna jak również pod względem ceny cenię elastyczność i sam jestem elastyczny ;-) Bardziej zależy mi na wspomnianej konfiguracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2010 Witam! Przeglądając cały poranek i południe oferty polskich firm zastanawiam się, czy istnieje taka, która by zaoferowała: PHP 5.3.3 PostgreSQL 8.4+ z obsługą polskiego FTS i btree ionCube Loader Reszta parametrów nie jest aż tak ważna jak również pod względem ceny cenię elastyczność i sam jestem elastyczny ;-) Bardziej zależy mi na wspomnianej konfiguracji. u nas z postgresem można aktywować tsearch2. Napisz do nas co tam jeszcze potrzebujesz. Reszta jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach