tomw 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2010 Witam wszystkich, tak jak w temacie - szukam konta hostingowego w Holandii (ewentualnie gdyby była jakaś dobra oferta może być UK). Nie mam dużych wymagań - kilka stronek z niewielkim ruchem. To co mnie interesuje: - pojemność 2gb - transfer 10gb miesiąc - podpięcie 5 domen - cron - php-pdo - 2 bazy MySQL - support i panel po polsku lub angielsku Znalazłem 2 firmy które oferują to co mi potrzeba, aktualnie na promocjach w dobrej cenie - ok 50zł/rok - redhosti.pl - yourwebhoster.eu W sumie waham się już tylko pomiędzy tymi dwoma, ale jestem otwarty na sugestie. Chyba iż nie polecacie tych firm? Z różnych względów odpadły: - webd.pl - glowanet.pl - altushost.com - leaseweb.com - hostbeyond.com - argeweb.nl - flexihostings.net - wiresocket.com - arbershosting.com - host1plus.com - flexwebhosting.com - transip.nl - pcextreme.nl - hosting2go.nl - hostplan.nl - webreus.nl i do nich nie wracajmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2010 - webd.pl- glowanet.pl - altushost.com - leaseweb.com - hostbeyond.com - argeweb.nl - flexihostings.net - wiresocket.com - arbershosting.com - host1plus.com - flexwebhosting.com - transip.nl - pcextreme.nl - hosting2go.nl - hostplan.nl - webreus.nl Nie mam dużych wymagań - kilka stronek z niewielkim ruchem A to ciekawe, bo na tej liście znajdują się najlepsze firmy w NL (a zarazem największe), więc wątpię aby jakieś mniejsze spełniały Twe wymagania - w dodatku patrząc na jej długość nie można mówić o małych wymaganiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2010 Jeśli UK to Mzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2010 Jeśli UK to Mzone Na dzień dzisiejszy serwery dla kont współdzielonych w UK są zapełnione u nas, nie umieszczamy nowych kont na tych serwerach. Nie ma jednak problemu z uruchomieniem nowego serwera, o ile będzie więcej chętnych. Mamy jednak VPS`y oraz Resellery w UK. Te serwery są dostępne od zaraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomw 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2010 @xorg - przy odrobinie wysiłku można zauważyć iż połowa firm z tej listy nie spełnia tego warunku: - support i panel po polsku lub angielsku a pozostałe (nie polskie) są kilkukrotnie droższe niż te 2 które wybrałem. Ze względu właśnie na niskie wymagania nie widzę sensu aby płacić za to 200zł/rok lub więcej Z różnych względów odpadły: (...) i do nich nie wracajmy pierwszy post... "i masz babo placek" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2010 Przecież każda firma ma angielski support, więc w czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach