mb3 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Witam, ponieważ dawno wypadłem z rynku domen, a w dobrych czasach złapałem domenę ty.pl i ostatnio dokupiłem ty.com.pl chciałem zapytać ile aktualnie warty jest komplet domen - TY.PL i TY.COM.PL gdybym chciał go sprzedać ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Uuu, ciekawa konfiguracja. Wg mnie 10 000+. A sprzedawać możesz na: di.pl aftermarket.pl allegro.pl wht.pl ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mishel 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Zdecydowanie 10k + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Daje 5 zł. Zły dział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Załóż temat na di.pl Według mnie domeny są sporo warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Domenę ty.com.pl raczej niepotrzebnie opłacasz co roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 @up - może i racja, bo takie dwuliterówki po 100zł chodzą na Allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 @up - może i racja, bo takie dwuliterówki po 100zł chodzą na Allegro. Przynajmniej jest komplet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mb3 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Sama ty.com.pl oczywiście nie jest nic warta, ale zwiększa ona wartość kompletu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach