Bartekm 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Witam, czy ktoś potrafi napisać skrypt ktory pozwalał by dostac sie do strony tylko 50 osobom w jednym momęcie, a reszcie wysfietlał jakis komunikat. Jestem skłonny za niego zapłacić. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Jaki budżet? I zmień przeglądarkę, bo obecna nie podświetla Ci błędów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartekm 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Nie wiem nawet ile taki skrypt może kosztować. Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt: b.michulka@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lemex 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 Nie wiem nawet ile taki skrypt może kosztować. Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt: b.michulka@gmail.com Chętnie coś takiego napiszę. Jeżeli jesteś zainteresowany to wyślij mi wiadomość przez forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach