kamil0624 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Jak w temacie szukam czegoś podobnego do PayPala bez żadnych zobowiązań, i żeby można było przelewać na konta bankowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Dotpay.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 bez żadnych zobowiązań Mógłbyś rozwinąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Konto w banku, np. mBank. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil0624 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 0 opłat, 0 poczty do domu, 0 haczyków itp. itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 bluecash.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Jak nie masz 18 lat to nie licz na dotpaya. Konta w banku też odpadają. Nie wiem jak z http://www.moneybookers.com/app/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 0 opłat, 0 poczty do domu, 0 haczyków itp. itd. Właśnie po to jest "poczta do domu" aby przypadkiem twoje pieniążki nie zniknęły... Pewien użytkownik określił to tak: Halooo? Czy to nie o to chodzi w niepełnoletności, że właśnie rodzice/opiekunowie mają takie rzeczy kontrolować? Mamusia i tatuś nie pozwolili, to nie będzie. Nie kombinuj, idź roznosić ulotki albo coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil0624 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Właśnie chodzi o to że 18 nie mam Właśnie czytałem regulamin DotPaya Właśnie po to jest "poczta do domu" aby przypadkiem twoje pieniążki nie zniknęły... Pewien użytkownik określił to tak: Chodzi o to że organizuję zrzutki na serwery a rodzice powiedzieli że nie będę ich w to mieszał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Chodzi o to że organizuję zrzutki na serwery a rodzice powiedzieli że nie będę ich w to mieszał. Widać, mają powody Ewentualnie zapytaj firmy w której masz serwer czy wiele osób może dokonać wpłat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil0624 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Właśnie pytam się o wirtualne portfele ale większość nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Przecież kilka firm w Twoim wątku przedstawiło, że taki portfel mają - w czym problem ? My również posiadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil0624 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Limit transferu lub zła dla mnie konfiguracja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Limit transferu lub zła dla mnie konfiguracja. To dotpay na mamusie Poczta nie przychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Limit transferu lub zła dla mnie konfiguracja. Jeśli chodzi o hosting, lub w przyszłości o VPSy, zapraszam na PW można dobrać indywidualną konfigurację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Limit transferu lub zła dla mnie konfiguracja. Pewnie wszędzie się można dogadać. Nie można mieć wszystkiego, trzeba umieć wybrać kompromis jeśli mieści się w granicach budżetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil0624 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Heh. Próbowałem się dogadać z VPSINN. Dali mi 1TB Transferu, 1,5GB ramu i 2x2GHz ale nie chcę ryzykować. Nie wiem ile potrzeba transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Heh. Próbowałem się dogadać z VPSINN. Dali mi 1TB Transferu, 1,5GB ramu i 2x2GHz ale nie chcę ryzykować. Nie wiem ile potrzeba transferu. Transfer zawsze można dokupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Chodzi o to że organizuję zrzutki na serwery a rodzice powiedzieli że nie będę ich w to mieszał. A masz zezwolenie na organizację zbiórki publicznej? ( http://www.mswia.gov.pl/portal/pl/88/265/ ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil0624 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 A co ma piernik do wiatraka ? Źle to nazwałem. To poprostu zapłata za serwer przez kilka osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Jak zwał tak zwał. Jeśli nie znasz osobiście tych osób, to ciężko wam będzie udowodnić, że to nie zbiórka/pożyczka/etc. A je trzeba zgłaszać, no i czasami jeszcze jakieś opłatki uiszczać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach