murgal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Witam, Wygląd putty nie powala, znacie może jakiegoś klijenta SSH który np będzie bez ramki, albo zmiania kolory tła, czcionki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekp 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Kolory w putty możesz zmieniać w ustawieniach Window -> Colours. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konar 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Spróbuj może stuningowanego Putty: http://haanstra.eu/putty/ [ konar ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Mam go, ale nadal nie mogę pozbyć się obramowania i nadać przeźroczystości, wie ktoś jak tego dokonać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Mam go, ale nadal nie mogę pozbyć się obramowania i nadać przeźroczystości, wie ktoś jak tego dokonać? Emotek, avatarów i zmiany skórek też pewnie nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Nie chodzi mi o to, po prostu na wszystkich komputerach używam linuxa, i tam lepiej mi się pracuje na przeźroczystej fajnej konsoli, przyjemniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 MI w putty brakuje tylko jednego - zakładek. Aby nie otwierać kilku programów putty, a żebym miał serwery w zakładkach. Jest jakiś dodatek, który takie coś wprowadza, ale na dłuższą metę jakieś problemy stwarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2010 Zakładki masz w xshellu ( http://www.netsarang.com/products/xsh_features.html ) Program niby płatny, ale... Home users are allowed to install and use Xshell or Xftp on computers at home without paying fees. The program can be used for both commercial and non-commercial use only if it is used at home. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach