alix 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 witam wszystkich, zakupiłem licencje DA panel zainstalowałem na "świeżym" serwie i wszystko biega oki mam jedynie problem z dns oraz parkowaniem domen. Po zaparkowaniu domeny wpisaniu dnsów i odczekaniu 24h dalej nie działa, pewnie robię jakieś proste błędy, ciężko mi jest sprawe opisać i zobrazować. Jeśli ktoś jest chętny do pomocy skonfigurowania to prosił bym najlepiej nr gg na PW będę bardzo wdzięczny. opiszę co jak robię domene mam wykupiona na logout.pl tam tez wpisuje dns serwera dns1.rootvps.pl dns2.rootvps.pl następnie w panelu DA /CMD_ADMIN_SETTINGS mam wpisane te serwery NS1 dns1.rootvps.pl NS2 dns2.rootvps.pl przy dodawaniu domeny jej dns tworzą automatycznie pozdrawiam i bede wdzieczny za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 domene mam wykupiona na logout.pl tam tez wpisuje dns serwera dns1.rootvps.pl dns2.rootvps.pl następnie w panelu DA /CMD_ADMIN_SETTINGS mam wpisane te serwery NS1 dns1.rootvps.pl NS2 dns2.rootvps.pl Tam raczej powinieneś podać swoje serwery DNS a nie dns-y hitme. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alix 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Tam raczej powinieneś podać swoje serwery DNS a nie dns-y hitme. Witam masz racje ale ja już się gubie w tym wszystkim, podaj na PW swoje GG/jabber tak będzie szybciej i wygodniej. bede bardzo wdzieczny pozdrawiam i z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach