maki_69 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Witam, Napisałem tu ponieważ potrzebuje rady w doborze serwera dla strony wspomagającej pobieranie z hostingów plików. Strona działa na takiej samej zasadzie jak Rapideo.pl. Serwer powinien mieć duży transfer miesięczny lub nie mieć limitu transferowego, dysk min. 500GB, szybkie łącze min. 100Mbit/s, reszta już nie jest aż tak ważna. Możecie mi cos polecić w przystępnych cenach? Z góry dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 http://www.kimsufi.pl/ks/ Opcja Q-1T Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 O ile możesz pozwolić sobie na przestój przy padzie dysku, to Q-1T starczy. Ewentualnie 50 zł droższy i7-2T Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 VPS z OVH. Za +10zl masz 1TB dysku, transfer nielimitowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 W OVH nie ma VPSów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Chodzi pewnie o RPSy. Nie wiem jak teraz u nich z tym ISCSI, ale dysk i 2-3MB/s, do tego ta cena instalacyjna - szału nie ma. Temat zresztą omawiany wiele razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach