ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 no więc jak widać w nazwie i opisie tematu dostałem iphone 3gs pocztą polską, ale... Mam pytanie do kogoś kto wie jak wgrać muzykę etc. (np. do Adama ;d) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Mam pytanie do kogoś kto wie jak wgrać muzykę etc. (np. do Adama ;d) 1. Ściągasz iTunnes - itunes.com 2. instalujesz 3. Wgrywasz muzykę do iTunes 4. Klikasz "synchronizuj" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Zrób Jailbreak. Poczytasz o tym w necie, poszerza bardzo możliwości iPhone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Zrób Jailbreak. Poczytasz o tym w necie, poszerza bardzo możliwości iPhone. Taaa... Olafik ledwo rozkminia iTunsa a ty mu z taką technologią wyskakujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 no więc jak widać w nazwie i opisie tematu dostałem iphone 3gs pocztą polską, ale... Mam pytanie do kogoś kto wie jak wgrać muzykę etc. (np. do Adama ;d) Czytać np. http://itomek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 mam już JB chyba na 4.1, cydia i limera są, muze już mniej wiecej rozkminiłem, teraz tylko jakoś będę próbował gry wgrać, chociaż mam jakieś gamecenter bez gier... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 AppStore i kupuj gry Bo przecież piractwo, i instalacja programu Install0us czy też AppCake oraz App Sync jest nielegalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Ze swojej strony polecę ci tapety na pulpit i nie tylko. Demarca.pl - Portal z kilkoma aplikacjami chrzestnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 AppStore i kupuj gry Bo przecież piractwo, i instalacja programu Install0us czy też AppCake oraz App Sync jest nielegalna. hmm, z tego co się orientuje JB i ściąganie sima programowo też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 A gdzie takich orientacji nabrałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Tzn. w sensie utracenia gwary Appla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Utrata gwarancji, a kradzież to dwie różne sprawy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach