sokola 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Witam. Sprzedam stronkę: www.kinowiec.pl Nowa strona, postawiona po to aby ją sprzedać. Lekka reklama 20 tys emaili, jednym słowem do rozruszania, kodowaniem nie ma sie co martwic poprawie wolnym czasem. Domena. Gotowy skrypt, grafika, program do limitów, konto premium. Integracja opłat dotpay. Plany pakietowe. Baza filmów 6000 Cena 500 zł Kontakt: portaltvsat@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 http://www.sptv.pl/ Nawet nie usunąłeś nazwy serwisu z kodu źródłowego. Szczyt bezczelności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4d3k 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Nikogo nie chcę bronić ale ostrożnie z oskarżeniami, może jest właścicielem szablonu lub jest on free? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokola 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Nikogo nie chcę bronić ale ostrożnie z oskarżeniami, może jest właścicielem szablonu lub jest on free? Jestem włascicielem szablonu i sptv.pl kinowiec.pl to kopia mojej strony, dla kogos dobra na start. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2010 Mnie najbardziej rozbawiła nota prawna.. jakby to miało właściciela zwolnić z odpowiedzialności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokola 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2010 Mnie najbardziej rozbawiła nota prawna.. jakby to miało właściciela zwolnić z odpowiedzialności Mialem sporo problemow z torrentami i jednak cos daje Formalnie filmy sa na moim serwerze ? Nie. Ja tylko reaguje jak ktos cos zgłasza a zdaza sie raz dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokola 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Cena 400 zł. Domena w AZ. Wesołych Świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2010 Mogę dać 100zł ,ale jak wystawisz fakturę VAT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokola 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2010 Mogę dać 100zł ,ale jak wystawisz fakturę VAT. Nie nie dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2010 kupuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach