Gość Liderson Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Witajcie, Czy jest możliwość a jeśli tak to gdzie? Standardowego szablonu faktury ? Chodzi mi tutaj w szczególności dodanie loga i zamiast białej kartki jakieś tło kolor belek tytułowych ? Dziękuje z góry za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 templates/invoicetpdf.tpl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LiderHost.pl Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Dziękuje bardzo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LiderHost.pl Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 (edytowany) Problem w fakturze brak polskich znaków proszę o szybką pomoc Faktura wyświetla się poprawnie po pobraniu jej w wersji pdf i odpaleniu nie ma polskich znaków. Edytowano Grudzień 12, 2010 przez LiderHost.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Zmień kodowanie znaków w pliku invoicetpdf.tpl na UTF-8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LiderHost.pl Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Zmieniam kodowanie i nic ,,, Klikam zobacz w panelu pokazuje mi ok ale kiedy pobiore na dysk i wlacze to nie ma polskich znakow ? Czy mógł by mi ktoś wysłać ten plik prawidłowy ?? Bardzo prosze to pilne czekam na PW Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Napisz do supportu WHMCS, bo domyślam się że masz legalną licencję. Oni Ci ustawią wszystko, podaj im tylko dane do FTP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LiderHost.pl Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Właśnie już to zrobiłem ale nie podałem danych ;/ ups ;/ Dziękuje ! Ciekawe kiedy odpiszą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Odpisują bardzo szybko, przeważnie nie czekałem dłużej ni 40 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LiderHost.pl Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2010 Odpisali fakt ale tak zrozumiale że nic nie zrozumiałem i dalej stoje a nie moge ;/ brakuje mi tylko i wyłącznie tych polskich znaków czy jest ktoś kto jest w stanie mi szybko pomoc ? Bardzo prosze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LiderHost.pl Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2010 To napewno nie trwało 40 minut ;/ Ale podałem im dane do ftp i zrobili najgorsze że nie wiem jak i co ale działa Pozdrawiam i dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBALDATA 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2010 Witam, a co sądzicie o rozwiązaniu z ProH? Czyli zamiast generowania faktury Zmienić tłumaczenia i układ i generować tylko swego rodzaju płatność. Przykład jak to wygląda: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Morales 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 a np mi nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach