Nemon 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 A czemu wam tak zależy na tym edu.pl? - że niby edukacyjna to Google lepiej traktuje - wątpię w to jakoś. Pozdrawiam ------------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------------------------- Moje www: Kobieton - Porady dla Kobiet - Art - Foto - Eit - Inwestor - Ogłoszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 A czemu wam tak zależy na tym edu.pl? - że niby edukacyjna to Google lepiej traktuje - wątpię w to jakoś. Pozdrawiam ------------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------------------------- Moje www: Kobieton - Porady dla Kobiet - Art - Foto - Eit - Inwestor - Ogłoszenia Po co sobie nabijasz posty i odkopujesz stare tematy? Chciałem .edu.pl i interesowało mnie czy jest z nimi tak jak z govkami. Dostałem odpowiedź, temat skończony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Po co sobie nabijasz posty i odkopujesz stare tematy? No jak to czemu? Przecież ma mnóstwo linków w stopce i jest za***iaszczym seomasterem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 A linki niestety nie mają atrybutu nofollow. Aczkolwiek to jest racja - kiedyś bodajże Komputer Świat rozmawiał z przedstawicielem Google na temat owego boost'a dla edu - i ponoć nie ma żadnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach