Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Dzisiaj zobaczyłem że Adam będzie wprowadzał serwery VPS do swojej oferty Już dawno mówiłem żeby zaczął je sprzedawać bo przy tak działającej firmie tylko się prosi o rozwijanie i dodawanie nowych produktów Ciekawi mnie lokalizacja, parametry i ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Lokalizacja ATM Cennik wkrótce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Szybciej go zmontuj i promocje zrób bo muszę gdzieś się przenieść to Ty nie masz promocyjnych cen u lolka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 ok to coś mi się zdawało, przepraszam za OT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Lokalizacja ATM Cennik wkrótce. A jaki przewidujesz cennik? Będą jakieś konkurencyjne ceny w stosunku do statnetu/ionicu? I jaka wirtualizacja? Mam nadzieje, że nie openvz tylko xen/kvm Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Mam nadzieje, że nie openvz tylko xen/kvm Pozdrawiam *hvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 *hvm http://pl.wikipedia.org/wiki/Kernel-based_Virtual_Machine <- KVM, wiem KVM ma wiele znaczeń jako skrót. HVM jest chyba związane z wirtualizacją xen prawda? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Tak z XEN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Będą jakieś konkurencyjne ceny w stosunku do statnetu/ionicu? Ceny adekwatne do jakości / gwarancji uptime. Konfiguracja, ceny, typ wirtualizacji podam wkrótce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 HVM jest chyba związane z wirtualizacją xen prawda? Pozdrawiam No właśnie? Myślałem że miałeś na myśli wirtualizację Xen-HVM :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liderson Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Gratuluje Adam widziałem Firma się rozwija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach