Malineczka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Witam serdecznie wszystkich którzy poświęcili czas aby tu zajrzeć i przeczytać mojego posta. Chcę aby ta wiadomość była skierowana tylko do poważnych Firm które specjalizują się w sprzedaży kont Reseller + Overseller. Krótka historia: Czytałem wiele postów w tym temacie są one zróżnicowane i nie trafiły w moje oczekiwania ponieważ czegoś w nich brakowało dlatego chcę dodać moją propozycje,wymagania oraz czego oczekuje. Prowadzę działalność w zakresie usług informatycznych,kolejnym etapem w rozwoju to "Hosting" - sprzedaż kont pod strony www nie tylko dla klientów. Z ważywszy że zaczynam dopiero nie mam z byt wygórowanych wymagań ale... no właśnie jest to ale które postaram się prosto opisać. Stała współpraca tzn. poszukuje firmy która istnieje już jakiś czas na rynku oraz specjalizuje się w sprzedaży kont reseller + oversell. Nie planuje przenosin do żadnych innych firm dlatego oczekuje konkretnych i sprecyzowanych ofert długoterminowych, nie chcę słyszeć po dłuższej współpracy proszę przejść na vps lub dedyk co nie ukrywam że z wzrostem przychodów z tej działalności będzie mnie stać na zatrudnienie administratora który wykona cała konfigurację oraz wystarczy mi na opłaty z tym związane. Chcę nadmienić iż dopiero zaczynam i chcę zacząć od najniższej stawki która oferuje mi to co wymagam poniżej, nie chcę rozczarowań ani blokad! *Legenda: (Priorytet) - Nie widzę innego rozwiązania niż to co napisałem. \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ Wymagania stawiane firmą: -Serwer Reseller + Overseller (Priorytet) -Możliwość rozbudowy, tzn. Powiększenie miejsca na HDD, Transfer, %CPU (Priorytet) -Panel DirectAdmin (Priorytet) -Profesjonalna i szybka pomoc techniczna -Bardzo dobry kontakt z administratorem w celu sprawdzania i kontrolowania konta aby zapobiec rozczarowań (Priorytet) -Stała współpraca z 1 tylko firmą która oferuje Serwer Reseller+Overseller+Domena+Certyfikat SSL -Faktura papierkowa F-VAT Korespondencyjnie -Anonimowość, sprzedaję konta www pod własną marką (Priorytet) -Własne DNS (Priorytet) Najlepiej aby firma posiadała również w swojej ofercie vps w przypadku przenosin. Bardzo proszę podejść do sprawy poważnie. *Wyrażam zgodę na zamieszczenie propozycji ofert przez firmy hostingowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Zapytaj - http://ajonik.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malineczka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Zapomniałem dodać iż najlepszym rozwiązaniem było by samemu monitorować overseller oraz obciążenie serwera! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Budżet? Lokalizacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Spełniamy wszystkie Twoje oczekiwania, podaj tylko widełki cenowe oraz wymagania dotyczące powierzchni/transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Zapraszam Hostdell.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malineczka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Budżet ? to raczej nie istotne potrzebuje czegoś szybko na początek ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 http://mzone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 No i jest po równo, macie spokój. Co do tematu - budżet jest "raczej" bardzo istotny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malineczka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Nie wiem jakie są stawki cenowe na początek ale z tego co widziałem to jakieś od 30 zł w z wyż więc tego się trzymajmy i proszę mieć na uwadze iż zaczynam od 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malineczka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 MZhost nie stosuje Oversellera. Czekam na dalsze i poważne propozycje jeśli Takowe Państwo posiadają! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Czekam na dalsze i poważne propozycje jeśli Takowe Państwo posiadają! Ciężko o coś, co Ci przypasuje, dlatego jeśli cPanel Ci wystarczy, luknij na ofertę glowanet.pl . Polecam Wiele osób z forum powieli Ci tą opinię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malineczka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Oczekuje na początek opłat miesięcznych. Potem ewentualnie roczne. Z tego co widzę nie wiele firm to posiada. Pustka!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Z tego co widzę nie wiele firm to posiada. Pustka!? Taka specyfika usługi. Ale napisz do LiderHost.pl, może coś Ciekawego zaoferują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 MZhost nie stosuje Oversellera. Czekam na dalsze i poważne propozycje jeśli Takowe Państwo posiadają! Overselling jest stosowany na prośbę klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malineczka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 LiderHost.pl ma konta www nie Reseller niestety . A tutaj widzę nie znajdę dobrego rozwiązania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Cześć, Zerknij na ofertę http://vipower.pl/Konta-Reseller ; ) Spełnia wszystkie Twoje wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Malineczka, czemu nie napiszesz swojego zapytania z głównego swojego konta - to jakiś wstyd ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malineczka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Przedział cenowy Miesięcznie od 0 do 100 zł ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Przedział cenowy Miesięcznie od 0 do 100 zł ! Jak automat, nawet nie odpowie na poprzednie posty. Kup sobie na freecast.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smallservers.pl 13 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Dedykowany hosting smallservers.pl: http://www.deho.pl - zapraszam do przetestowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyberek 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Cześć, Zerknij na ofertę http://vipower.pl/Konta-Reseller ; ) Spełnia wszystkie Twoje wymagania. Polecam - bardzo pomocny administrator! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 (edytowany) Zapraszam do testów nowe pakiety w nowych cenach Edytowano Styczeń 15, 2011 przez Hostdell (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach