Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Szukam szukam i nie znajduję.. może mi ktoś głowy nie urwie za ten temat. Zainstalowałem shouta na vps.. Nie mogę się jednak podłączyć do shouta przez DSP.. (tak ustawiłem takie samo hasło do nadawania i taki sam port.. ) Widok na panel także wygląda niepokojąco. Screen wykonany w tej samej chwili.. Ode mnie: Od zanjomego: Przepraszam ale mi pomysłów zabrakło czemu tak się dzieje. Może ktoś bardziej obeznany w temacie orientuje się czemu jest jak jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Jaką znajomy ma przeglądarkę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 [quote name=lolek ' timestamp='1291153467' post='226932] Jaką znajomy ma przeglądarkę ? Opera.. ale to nie zmienia faktu że podłączyć się przez DSP nie można.. a na tym niejako zależy mi bardziej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 A próbowałeś uruchomić sc na porcie zaczynającym się na 70? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Jasne.. niczego to nie zmienia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Sprawdźmy czy pod moim hostem będzie to samo http://sc.freecast.pl:8126/ czy efekt w przeglądarce jest taki sam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Dokładnie.. tylko jak się wpiąć do DSP żeby SC odebrał sygnał.. Kurcze dane prawidłowe na 1001%.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Działa u mnie.. ale Panowie please.. olać ten panel.. on jest mało istotny.. Na operze krzaczorki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 wiesz aż wgrałem operę i fakt MASAKRA..... ale jest rozwiązanie włącz turbo i odśwież Aście się przykleili do tego panelu.. ODp: na turbo doleciało mi do 10MB danych a i tak stronki nie załadowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Damian.. ale ja chcę nadawać.. a nie odsłuchać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Mam go.. jak napisałem w pierwszym poście Dane wprowadziłem takie jak ustawione w conf.. i nie chce się podłączyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Hasło na serwerze ustaw changeme i sprawdź czy poleci jak tak to już wiesz gdzie problem, po prostu hasło nie może być takie jak port. Czy Ty mnie masz za półgłówka? O_o.. Czy ja wyglądam na takiego, który ustawia hasło takie samo jak port? o litości.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Coś mam nie tak.. pewnikiem.. tylko co.. Ps. Zdecydowanie potrzebujesz snu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2010 Bez zmian.. udało się nam jedynie podłączyć z winampa 2.0 i DSP 1.9.. nowsze nie wchodzą.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach