krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Działa wam hsms.pl Kurde mam aukcje wystawione na allegro i właśnie na nim stoją przykładowe skrypty i nie działa... U was to samo czy u mnie się coś wali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Mi się ładuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 U mnie także działa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 oo teraz działa ale mieli pada jakieś 20min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Mogę potwierdzić, że w czasie pierwszego postu krzysiuus HSMS.pl nie działał przez kilka minut. Potem ok. 19:30 już nastąpiła dłuższa przerwa, chyba ok. 20 minut. A wcześniej już, począwszy od niedzieli (2 dni temu) po południu, występują nieregularne krótkotrwałe (minutowe i krócej) przerwy/spowolnienia w działaniu obydwu serwerów - zarówno tego ze stroną główną serwisu jak i tego ze stronami użytkowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 Siec w Kylosie sie wysypała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 No tak, Freecast.pl jedzie na tym samym wózku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach