sorxes 30 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 witam ponownie chcial bym sie dowiedziec jakie sa koszta paneli direct admin i whmcs miesiecznie oraz licencja na stale slyszalem o czyms takim jak wersje nulled co za to grozi prosze mnie nie oczerniac ze o tym pisze nie chce nic sprzedawac chce tylko zeby to bylo zautomatyzowane i za darmo. Czy sa jakies zamienniki za da i whmcs po polsku czy instalacja na takim serwerze jak vps lub dedykowany jest trudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 witam ponownie chcial bym sie dowiedziec jakie sa koszta paneli direct admin i whmcs miesiecznie oraz licencja na stale slyszalem o czyms takim jak wersje nulled co za to grozi prosze mnie nie oczerniac ze o tym pisze nie chce nic sprzedawac chce tylko zeby to bylo zautomatyzowane i za darmo. Czy sa jakies zamienniki za da i whmcs po polsku czy instalacja na takim serwerze jak vps lub dedykowany jest trudna DA to koszt około 200zł na licencje lifetime http://statnet.pl/panel/directadmin.html Nie wiem czy znajdziesz dobrze działającą znullowaną wersje ale jak chcesz bawić się w tworzenie hostingu to powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2010 witam ponownie chcial bym sie dowiedziec jakie sa koszta paneli direct admin i whmcs miesiecznie oraz licencja na stale slyszalem o czyms takim jak wersje nulled co za to grozi prosze mnie nie oczerniac ze o tym pisze nie chce nic sprzedawac chce tylko zeby to bylo zautomatyzowane i za darmo. Czy sa jakies zamienniki za da i whmcs po polsku czy instalacja na takim serwerze jak vps lub dedykowany jest trudna Zacznij używać znaków interpunkcyjnych, bo udusić się można przy czytaniu. Podstawowa instalacja DA jest banalna -> instrukcja na stronie DA. Do DA masz kilka alternatyw, darmowych i komercyjnych: cPanel, Plesk, ISPconfig, ISPomega.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach