hicky 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Dziwne te dedyki z Wirtualizacją OpenVZ jakaś nowość ? Pisałem do nich maila, bo miałem zamiar zamówić. Obiecywali 2 tyg. temu że poprawią ofertę . Widać właśnie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 Coś im chyba WHMCS wcieło w tryby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedHosti.pl 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 tłumaczyłem Wam jak to idzie z NASK. Oni sami się dopraszają o wpis na ich stronie, wystarczy tylko załatwić wszystko z nimi, nie trzeba nawet wcześniej integrować systemu. Tak było gdy sam w zeszłym roku pracowałem w firmie która jest partnerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urbi 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 (edytowany) Heheh.... Fajna stronka praktycznie plagiat strony http://brainhost.eu/ dużo się napracowali zmieniając kolory graficzki A to bardzo przepraszam za ten plagiat Edytowano Styczeń 21, 2011 przez urbi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2011 Nie plagiat, tylko szablon. demo.rockettheme.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 This account has been suspended.Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 OMFG. Szybko się kariera skończyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 Tak to jest jak się nie patrzy na koszta, tylko idzie na całość ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astron Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 Byłem w ogóle zaskoczony, że LiderHost był w stanie ubiegać się o partnera NASK itd. Za dużo chyba chcieli na sam początek. Znając liderhost z poprzedniego roku (widziałem jak wyglądała strona), wszelkie różne dziwne transformacje i strony to wydaje mi się, że to jeszcze nie koniec, może się mylę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2011 A ja u nich chciałem kupić "Serwer dedykowany" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 5, 2011 Dążenie do rozwoju firmy jest ważne. Myślę, że to może być początek czegoś większego, tym bardziej że obecnie na rynku brakuje firmy która ma chęć się rozwijać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marder Zgłoś post Napisano Luty 6, 2011 Dążenie do rozwoju firmy jest ważne. Myślę, że to może być początek czegoś większego, tym bardziej że obecnie na rynku brakuje firmy która ma chęć się rozwijać. Wybacz że zapytam, ale czy czytasz wątki do których się dopisujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Witam, firma zmieniła adres na liderhost.eu i nie chce być utożsamiana z aktualnym adresem i usługami które tam występują/działały/były. Także proszą o opinie ale pamiętajcie że to teraz inna firma, inni ludzie oraz inna jakość:-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Inna firma... GUS na dzień 4.02 pokazuje nadal Tapir-Liderhost. Dział KONTAKT zawiera dokładnie te same dane osobowe właściciela firmy i owego "pełnomocnika". Więc co to za brednie? Może po prostu chęć lekkiego ukrycia wcześniejszych machlojek tu opisywanych (a to nielegalny whmcs, a to podejrzenie nielegalnego szablonu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 Takie wysłali do administracji WHT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2011 A jak ja wyślę info do administracji, że domena wht.pl mi się należy, bo mam takie widzimisię, to też automatycznie administracja mi ją odda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 Dobra, spoko. A jak prace nad wpisem do NASK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 Ale jaka NOWA opinia? I co to kogo tak naprawdę obchodzi, że dodatkowych ludzi zatrudniliście? Działajcie dalej i pokażcie, że teraz jakość się poprawiła. Niestety, czarnego PR tak łatwo nie wypierze poprzez takie chwyty, jak zamiatanie pod dywan starych brudów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 @up: Stosuj częściej znaki przestankowe, błagam! Twoje zdania ciężko jest przeczytać na jednym oddechu. Przez ich długość i błędy językowe w nich występujące odechciewa się wchodzić na Waszą stronę. Swoją drogą ciekawy pomyśl z prestashop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 Otóż Kamilu, te drobne znaczki mają ogromne znaczenie! Poprawiają czytelność Twojej wiadomości, często również umożliwiają właściwe zrozumienie wypowiedzi. Można nawet stwierdzić, że to, co w normalnej rozmowie zawierasz w swojej intonacji i mowie ciała, tu, na forum, zastępują właśnie znaki interpunkcyjne. Pamiętaj również o tym, że Twoje wypowiedzi na forum (jak również w każdym innym miejscu) są wizytówką firmy. Sam z pewnością nie zakupiłbym nawet najmniejszego, współdzielonego konta w firmie, której przedstawiciel narusza w rażący sposób podstawowe zasady ortografii czy interpunkcji. Temat ten jakiś czas temu był poruszany na forum. Wnioskiem końcowym było to, że wiele osób zasłania się papierkiem o dys.... (w miejsce kropek wstaw sobie odpowiednią dysfunkcję - dysgrafię, dysortografię, dyskalkulię, ...), natomiast wystarczyłaby odrobina dobrej woli, wklejenie wysyłanej przez siebie wiadomości do edytora tekstowego, który posiada moduł sprawdzania pisowni, poprawienie podstawowych błędów i przed naciśnięciem tego szarego przycisku, przeczytanie wiadomości na głos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 Skoro firma jeszcze nie ruszyła to po co trujecie głowe administracji informacją o zmianie domeny?? P.s. Kto chce dysk twardy za darmo ?? http://host.liderhost.eu/product.php?id_product=116 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 kurde nie da się zamówić :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 Skoro firma jeszcze nie ruszyła to po co trujecie głowe administracji informacją o zmianie domeny?? P.s. Kto chce dysk twardy za darmo ?? http://host.liderhos...?id_product=116 Jak za darmo ... A przesyłka 36,90 .. Nie wiem czy smiać się czy płakać . Czy są serwery dedykowane z wirtualizacja OPEN VZ i panelem zarządzania hyperVm. Bo z tego co Oni podają to chyba są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 Taka mała wskazówka. Nie wiecie np. co to HTTP Basic Authorization? Skoro nie gotowe, to po co jest to dostępne publicznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2011 To zamknij tę stronę, ustaw dostęp na swoje IP w .htaccess, czy normalne logowanie właśnie w nim i po sprawie. A tak jojczysz, choć piszesz, jak jakiś gimnazjalista. Nowa strona również tak wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach