Majdan2 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Witam, poszukuję VPS w wersji Managed. Powinien on obsługiwać: - PHP - Python - dJango - Java - Tomcat - PostgreSQL - MySQL Szukałem trochę, ale ciężko jest znaleźć coś w takiej konfiguracji. Dlatego pytam tutaj. Chciałbym wyłożyć ok 40zł/miesiąc. Ale jeżeli macie coś dobrego nawet za 70-80 zł/miesiąc, to piszcie. Z góry dzięki, Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Jedno zero zgubiłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Serwery VPS zarządzane dostanie od 100 złotych, nikt raczej nie zaoferuje Ci taką maszynę nawet za 80 złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Pomijając fakt, że musi być managed to pozostałe wymagania też są spore. Instalowałem wczoraj testowo tomcata i bez obciążenia potrzebował około 300mb ramu (bez optymalizacji). W hitme Managed 1024 jest za 199zł/miesiąc. Powinien wystarczyć i może zejdą z ceny jak zrezygnujesz z DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 40 zł? Zdecydowanie brakuje jednej cyferki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2010 Polecam Ci MegiTeam (link z refem, o ile nie masz nic przeciwko ) O ile z Javą może być ciężko za tą cęnę to z VPSa dla Python/Django sam korzystam. Najniższy pakiet wystarcza mi w zupełności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach