hicky 10 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Siemka . Mam w ovh serwer wirtualny starter . Wcisnełem do instalacji drupala, lecz teraz nie mogę zrzucić bazy danych ponieważ nie mam do niej żadnego dostępu, a ptrzebna mi baza danych jak to wykonać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2010 Zobacz gdzie masz zainstalowany skrypt, przejrzyj plik konfiguracyjny skryptu - znajdziesz w nim nazwę bazy danych oraz hasło do bazy danych (oraz nazwę bazy danych, często jest to localhost, ale w ovh jest chyba coś innego). Potem po prostu na tą bazę się zaloguj przez phpmyadmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2010 chyba pisaliśmy ci abyś nie kupował shared hostingu w ovh... napisz do nich to ci może pomogą. Z ovh dostałem, od znajomego on przeniósł się do innej firmy . Dobra będę musiał pogrzebać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach