mauro 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Witam, poszukuję serwera www na którym będzie skrypt który działa bez przerwy ok 5minut w jednym cyklu. Więc potrzebuję hosting, na którym muszę mieć możliwość ustawienia set_time_limit,allow_url_fopen. Oraz możliwie tani. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Co to za skrypt? Jakie fundusze masz przeznaczone na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mauro 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 JEst to skrypt, który wykonuje wiele operacji na youtubie z użyciem ich api ; ) Nie mam jakiejś wyznaczonej sumy. Przeglądne wszystkie propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liderson Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 To zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Masz jakieś informacje o obciążeniu generowanym na serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mauro 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia. Jest u was możliwość otrzymania konta testowego na parę godzin aby przetestować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Tak, złóż zamówienie, zainstaluj i ustaw CRON. Napisz w helpdesku dane do konta, będziemy monitorowali Twoje konto i sprawdzimy jak działa. Masz okres testowy do 14 dni, jednak pakiet nie niższy niż MZ TWO. Mam nadzieję, że nie jest to skrypt który narusza prawo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach