Gość Liderson Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2010 Ja osobiście dziękuję za ten hosting ... Kupiłem serwer buisnes 2 parametry w cpanel sa jak biznes 2 w panelu klienta pisze ze biznes 1 ale to nic ... chcialem zmienic pakiet na biznes 3 z biznes 2 pisze mi i wydrukowalem fakture na 106 zl do zaplaty ... potem otrzymalem wiadomosc ze mam zaplacic 280 zl .,,, z tego slaby suport czesto serwer nie dziala ... po prostu bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Kupiłem serwer buisnes 2 parametry w cpanel sa jak biznes 2 w panelu klienta pisze ze biznes 1 ale to nic ... Bo w czerwcu zapytałeś czy nie dostaniesz zniżki na biznes 2, więc taką otrzymałeś i zapłaciłeś 90zł netto. A dopłata do biznes 3 to 230zł netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astron Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Liderson coś się w zeznaniach myli, najpierw pisze, że teraz jest ok, a nagle zmienia wszystko... Jak kupił ze zniżką to płaci więcej za upgrade, na który nie ma zniżek, niż ten co miał wcześniej bez zniżki, chyba logiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach