ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Oddam dom za domenę i przebijam Was wszystkich ;p Jeśli ktoś chciałby zobaczyć go z zewnątrz i od środka to podaje adres: Dworzec główny PKP Peron szósty przez karton ósmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Ulala M3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Dworzec główny PKP Nie lansuj się tak, w Katowicach nie macie takich bajerów. Dworzec się nazywa "Katowice". My mamy się czym lansować, np. Szczecin Główny, Warszawa Centralna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Hmm, raczej pisze Katowice Główny, mamy jeszcze np. Szopienice, Zawodzie, Załęże i chyba Ligota ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Jest napisane Według PKP - Katowice http://rozklad-pkp.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Oborniki Śląskie Główne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryzio 1 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 To ja przebije ponownie wasze perony. Apartament z pięknym widokiem na park w zimie, wejście zamykane + dodatkowa krata, codziennie (kilka razy na dobę) dowozy jedzenia oraz innych akcesoriów, co tygodniowe darmowe sprzątanie MIEJSCE: zgadnijcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Obstawiam okolice Łowicza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 E to ja dam krawat http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Lans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 http://nonsensopedia...a.com/wiki/Lans Kup kilkadziesiąt GB do telePSY i do PL-IXu i rozgłoś prefixy tepsowe! © ^^KaMaZZ~.^ & Głowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 hahah, żeś dowalił teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Jak będę obrzydliwie bogaty to tak zrobię, na razie mam tylko to pierwsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 To ja przebije ponownie wasze perony. Apartament z pięknym widokiem na park w zimie, wejście zamykane + dodatkowa krata, codziennie (kilka razy na dobę) dowozy jedzenia oraz innych akcesoriów, co tygodniowe darmowe sprzątanie MIEJSCE: zgadnijcie Schronisko dla zwierząt? xd ew. ludzi ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 W schroniskach w Polsce nie sprzątają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Napisał gdzieś że to miejsce jest w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Byłem zmuszony zgadywać, gdyż moja betonowa kula zamieniwszy się w sprzęgła od hamulców przestała przepowiadać prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 A ja was przebije. .. Oddam Dom 250 m2 (apartament) Jeden minus dom co roku wbija się w ziemie gdzieś 10 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Adam.Masz dziwnie w tym twoim domu, gdybym miał do niego wejść bałbym się że jeszcze się zmieni w stabilne micromiekkie okna zamontowane w domu Billa Hicky, jak oddajesz to mógłbym go przygarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 No ok. Tylko nie odpowiadam za szkody wyrządzone przez Dom . 1. Dom nie ma fundamentów, ponieważ zbudowany jest na bagnie . ~10 cm na rok spada w dół. 2. W piwnicach są jakieś dziwne urządzenia i transfomator zabudowany w kominie 3. Bezpieczników w domu nie ma oprócz fazowych . To napewno chcesz ? Jak tak wpadaj do Skierniewice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 No dobra, a tak na poważnie. Jestem biednym studentem i założyłem się o butelkę wódki iż uzbieram 50 plusów do wtorku. Liczę na waszą pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 W schroniskach w Polsce nie sprzątają. Ostatnio koło mnie jest afera dotycząca schroniska.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 @ N3T5kY jutro Ci dam bo na dziś limit przekroczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Jak mi parę ml prześlesz pocztą (hmm, nie może nie pocztą bo jeszcze wypiją sami all...) to dam ci plusa + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Kurierem @N3T5kY, Jak przegrasz to bedzie z Ciebie jeszcze biedniejszy student Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach