AdgetPro 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2010 Sprzedam domenę www.game-servers.pl Więcej informacji pod numer GG: 1775698 bądź mailem: danieltryndoch@gmail.com Czekam na rozsądne oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2010 1 pln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2010 Gdyby Kisiek się nie zdecydował to daje 0,99. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2010 przebije wszystkich i dam 1.01 PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2010 Ehh, miały być chyba poważne oferty. Dlatego mocno zaryzykuje i daje 2.50zł ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryzio 1 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2010 E tam ja przy szaleję 3 zl + VAT (3,66) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2010 za duzo zaczynacie dawac, teraz lecimy w dół 3,55 PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2010 Ew. 3.69 po nowym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2010 4zł SMSem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2010 23.18 smsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2010 a wliczacie w to koszta wyslania cesji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryzio 1 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2010 dobra przebiję was 4x żywiec butelkowy 0,65 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2010 Ja mogę dać kierunkowskazy od taczki i hamulce do lodówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2010 Ja mogę dać kamienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 a ja prąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 (edytowany) Ile kWh oraz jakie napięcie ? Edytowano Listopad 27, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 jednorazowo podaruje 250 kWh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Jakie napięcie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 230V Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 To biorę Patryk, wyślij na adres firmowy kurierem DHL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 To może się podzielimy Ty 125 kWh i ja 125 kWh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Nie, ja biorę 250kWh, przyda się serwery wyjdą taniej. Chyba że Patryk ma nadmiar to dorzuci tobie kilka watów gratis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 no ale to ten gosciu chce oddac domene nie ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Adam za swoją ofertę z kierunkowskazami dostał 3 plusy, więc wygrał licytację. Teraz kupujecie od niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2010 Adam za swoją ofertę z kierunkowskazami dostał 3 plusy, więc wygrał licytację. Teraz kupujecie od niego. To daj jeszcze jednego o ale to ten gosciu chce oddac domene nie ty Ale większy użytek z tego zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach