hicky 10 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2010 Siemka. Odpaliłem po długim czasie swoją drukarkę Hp PSC 1317 (wielofunkcyjna) i wsadziłem jej papier i się sypie Mryga check papier i odwrocona 3 na copies . A jak wloze od nowa kartki to wywala że Kartridże są padnięt mimo iż sprawdzałem na drukarce u brata podobnej działają nie są zazchięte ani nic .. Jaki może być bład tego . I ew. jaka jest kombinacja klawiszowa zeby ja zresetowac lub "naprawic" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2010 Te drukarki, z tego co pamiętam, posiadają historię 2 ostatnio włożonych tuszy. Spokojnie, nie musisz kupować kolejnych zasobników. Zastosuj się do tej instrukcji: http://www.101k.info/resetHP2.html i zobacz, czy pomogło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2010 Przyłącze się do tematu mam drukarkę HP F300 gdy jest sam tusz kolorowy pokazuje ze jest pełny gdy włożę czarny i kolor wyskakuje ze problem z kasetą gdy czarny to brak koloru i problem z czarnym tuszem... Nowe tusze ... praktycznie nieużywane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach