hektor 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 Ponownie poszukuje VPS. Parametry jakie mnie interesują to: Procesor 500 MHz w górę. 512 MB RAM gwarantowanego ok 5-10 GB dysk i transfer ok. 50 GB w górę. Wymaganiem jest pozwolenie na eggdropa(BOT irc) oraz co oczywiste samego IRC w roli klienta. Cena +/- 25-30 zł Przy 256 MB RAM gwarantowanej oczekiwał bym trochę mniejszej ceny. Lokalizacja raczej dowolna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hektor 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 Ponownie poszukuje VPS. Parametry jakie mnie interesują to: Procesor 500 MHz w górę. 512 MB RAM gwarantowanego ok 5-10 GB dysk i transfer ok. 50 GB w górę. Wymaganiem jest pozwolenie na eggdropa(BOT irc) oraz co oczywiste samego IRC w roli klienta. Cena +/- 25-30 zł Przy 256 MB RAM gwarantowanej oczekiwał bym trochę mniejszej ceny. Lokalizacja raczej dowolna. Ponowie prośbę. Jestem w stanie przyjąc 256 MB w gwarancie za cene 20-30 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2010 Skoro tutaj nikt niczego Ci nie oferuje, to przeszukaj lowendbox.pl / lowendbox.com, tam znajdziesz oferty w tym przedziale cenowym. Poczytaj opinie, no i przede wszystkim regulaminy poszczególnych firm, żeby sprawdzić, czy zezwalają na eggdropa. Ewentualnie pozostaje pisać do firm z zapytaniem o tę konkretną rzecz. Ja swego czasu stawiałem eggdropa na VPSie z Kerplunc Hosting (konkretnie Fiberfirefly.com, będące ich marką) i nie było z tym problemu, tyle, że ceny mają poza twoim budżetem (chyba, że znajdziesz gdzieś jakąś ich promocję). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach