Shk 51 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 Witam, korzystam obecnie z hostingu w Hekko, ale w grudniu kończy mi się kolejny rok korzystania i zastanawiam się nad zmianą firmy. Obecnie posiadam u nich pakiet EasyPack za ~43 zł, na którym mam bardzo małe zużycie pojemności sięgające 100 MB /na oferowane 2GB/ oraz małe zużycie transferu - około 1 GB /na 5 GB/. Potrzebne mi minimum 2 domeny, 10 skrzynek, 3 bazy. Możecie polecić coś o podobnej jakości działania za niższą cenę? Polska firma, serwery również najlepiej w PL. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 Czy widziałeś naszą nową-tańszą ofertę: Jupe.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 Jakie są różnice pomiędzy Hekko a Jupe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 edit, nie dotyczalem że autor chce Polską firmę. do kosza proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 Generalnie jest to oferta identyczna z Hekko.pl z tym, że cena jest niższa a parametry wyższe. Mogliśmy sobie na to pozwolić ze względu na położenie serwerów Jupe.pl w Niemczech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 Glowanet.pl Jestem tam od roku - wszystko świetnie działa, ceny niskie i super admin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 Również polecam głowanet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 Jeszcze jakieś propozycje innej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 Stopka ? Serwery w ATM Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach