whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Witam, Mam takowy problem, ponieważ posiadam stronę z której ludzie pobierają sporo plików, i mam takowy problem ponieważ łącze jest 5 Mbps, i jak odpali ktoś 1 plik, druga osoba drugi plik to się strona nie wczytuje. Dlaczego tak jest? Ani apache2 se nie radzi, ani lighttpd ;-p Nie mam pojęcia co z tym zrobić, pierwszy raz taką sytuacje mam więc pytam na forum o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Bo łącze zapycha ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 No tak, ale nie da rady coś na to poradzić?;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 mod_bw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 lub nowsza wersja mod_cband Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 O właśnie zapomniałem tej nazwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach