Gość Liderson Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Poszukuje konta reseler DUUZY TRANSFER Bardzo dobra pomoc techniczna 24h Pojemność min 4gb WHMCS i CP lub DA Jeśli nie ma możliwośći bilingu to tylko DA lub CP Interesuje mnie opłata roczna do 50 zł mc Domena w pakiecie Co sądzicie o OVH.pl ? i ich pakietach? Wirtualne Serwery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Bardzo dobra pomoc techniczna 24h WHMCS i CP lub DA ... Co sądzicie o OVH.pl ? Tego u nich nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Zapraszam Hostdell.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Zapraszam do przejrzenia naszej oferty: Reseller na WHM/cPanel: http://www.mzhost.co.uk/index.php?d=reseller Reseller na Directadmin: http://www.mzhost.co.uk/index.php?d=reseller_da WHMCS dokupujemy osobno z panelu klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Z naszej strony polecamy konta reseller w następujących konfiguracjach http://www.freecast.pl/cart.php?gid=21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liderson Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 a co powiecie o OVH.pl czy te serwery wirtualne to tez sa reseller ?? i maja c panel czy cos takiego czy nie ?? jak to wyglada dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liderson Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 A np MZONE ?? CO sadzicie o tej firmie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 A np MZONE ?? CO sadzicie o tej firmie ?? Polecam Mzone. Może zainteresują cię te pakiety: http://castpol.pl/kontareseller Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2010 Poszukuje konta reseler DUUZY TRANSFER Bardzo dobra pomoc techniczna 24h Pojemność min 4gb WHMCS i CP lub DA Jeśli nie ma możliwośći bilingu to tylko DA lub CP Interesuje mnie opłata roczna do 50 zł mc Domena w pakiecie Co sądzicie o OVH.pl ? i ich pakietach? Wirtualne Serwery? W cenie około 50zł/mc możesz mieć nie resellera na hostingu współdzielonym a Hosting Dedykowany - oparty o serwer VPS z panelem DA - o parametrach bijących na głowę wszystkie resellery na hostingach współdzielonych. Z takim rozwiązaniem możesz śmiało oferować usługi pod swoją marką. Ja mam konto o takich parametrach: HD_25 Serwer = VPS CPU min = 700MHz CPU max = 2800MHz RAM min = 512MB RAM max = 1024MB Dysk twardy = 20GB Transfer = 400GB Adresy IP = 2szt Panel = DirectAdmin Backup FTP = 5GB Łącze = 100 mbps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liderson Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 zastanawialem sie nad vpsami acz kolwiek nie znam dokladnych zastosowan i specyfikacji... co na tych serwerach moge wykonywac i jaka wiedze potrzebuje aby zrobic te konta reseller ? Z góry dziekuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 zastanawialem sie nad vpsami acz kolwiek nie znam dokladnych zastosowan i specyfikacji... co na tych serwerach moge wykonywac i jaka wiedze potrzebuje aby zrobic te konta reseller ? Z góry dziekuje za odpowiedz Obsługa vps'a nie różni się wiele od obsługi dedyka dlatego, że sam zarządzasz serwerem z poziomu konsoli. Nie posiadając wiedzy o administracji linuxem, musisz zatrudnić administratora, aby skonfigurował serwer i potem go monitorował. Możesz również wziąć administratora na zasadzie "raz skonfigurować, a potem ewentualnie jeśli się zepsuje", ale zwiększy to czas usuwania problemu z serwerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liderson Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 Rozumiem, nie wiem czy dam rade ale z linuxem nie mam problemuw poniewaz obcuje z nim na codzien i jest to moj sustem od kilku dobrych lat nie toleruje windowsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach