jun_dymek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2010 Witam Czy ma ktoś obecnie jakieś problemy z IQ.pl? Zamiast mojej strony otwiera się jakaś zupełnie inna. Nie mogę również w żaden sposób dostać się na serwer. Niestety supportu 24h iq chyba nie ma. Kurcze - zachęcony pozytywnymi opiniami dopiero co wykupiłem tam serwer i już coś się dzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2010 Podaj nazwę domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Napisz na bok@iq.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Odczekałeś, aż na serwie się przetrawi i w Sieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jun_dymek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Do bok napisałem - w nocy odpisali, że jest ok. Rana patrzę i to samo. Strony (obydwie, które są na serwerze) nie działają. Poza tym nie mogę się dostać na serwer. Dzwonię do boku i Pani każe pisać dalej maila... Jak na razie jestem załamany iq. W hostparku za dużo niższą cenę support chyba mają lepszy - nawet wieczorami na gg da się coś załatwić. Czekam dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Sprawdziłeś przez jakikolwiek proxy lub innym monitorem dostępności witryn czy aby na pewno Twoje witryny nie działają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jun_dymek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Nie sprawdzałem - na razie jestem na etapie wymieniania się mailami z bokiem. Domeny domenami, ale na serwer również nie mogę się dostać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Nie sprawdzałem - na razie jestem na etapie wymieniania się mailami z bokiem. Domeny domenami, ale na serwer również nie mogę się dostać... napisz nazwę domeny. Jeśli mi zadziała to znaczy że coś u Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Witam, BOK udziela Panu odpowiedzi na bierzaco. Poprosilismy Pana o e-mail gdyz sprawa jest dosc skomplikowana i jej zaltwienie "na telefon nie" jest mozliwe gdyz wymaga gruntowanego sprawdzenia. Problem jest zwiazany z majaca w nocy miejsce awaria serwera a dodatkowo bledem w konfiguracji IP wykoanej przez Panel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Panie Krzysztofie - wiem, że weekend dopiero, co się zakończył, ale trochę powagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Nie wiem co Cie az tak zbulwersowalo i co ma do tego weekend ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Nic mnie nie zbulwersowało. Tylko osoba reprezentująca firmę, a popełniająca tyle błędów i literówek - wiesz, nie mam serwera u Was, więc mi to rybka i melonik, ale gdyby ktoś pisał do mnie z takimi bykami to nie czułbym się poważnie traktowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 spieszylem sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 spieszylem sie i słusznie bo problem został rozwiązany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jun_dymek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Potwierdzam - wszystko jest już ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przekop 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2010 Z przykrością muszę się dopisać, tym bardziej, że od zapłacenia przeze mnie faktury nie minął jeszcze tydzień. W moim przypadku problem powraca od niedzieli praktycznie co wieczór. Bok odpisuje mi następnego dnia i przeprasza. Dziś miałem problemy zaraz po godzinie 22. Zobaczymy jak będzie dalej, bo obiecano mnie przenieść na inną maszynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofgda 46 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2010 Prosze o PW z informacja o jakie konto chodzi. Ustale co i jak i ustoskunkujemy sie do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przekop 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2010 Pan Krzysztof wyjaśnił sprawę mailowo. Wygląda na to, że na mój przypadek złożyło się kilka spraw. Po przeniesieniu, od kilku dni problemy z serwerem WWW nie powróciły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach