potty 36 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 Siema Sprzedam baze danych + pliki forum pod phpbb3 o tematyce CS. Kiedys forum bylo bardzo popularne. Liczba userow: 3500 Interesuje mnie sprzedaz na wylacznosc(tylko i wylacznie jedna kopia). Cena: 200zl-300zł Kontakt: GG: 13903921(pisac ze od pottiego) lub 4861226 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 Link ? Masz tylko pliki i bazę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2010 Po szczegoly pisac na GG(najlepiej to pierwsze) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2010 Skoro niema domeny to pewnie "zgrał" sobie wszystko od kogoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2010 Podaj nazwę domeny jaka kiedyś była przy tym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2010 przecież po opisie widac ze zhaczona ta baza ... pewnie ja sprzedadzą z 20 razy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2010 gość podczas rozmowy na gg podał mi , że wcześniejszy adres forum to csbrowarek.pl na tej stronie jest jakieś denne forum które ma 270 tematów. a 1,5 roku temu forum było bardzo popularne. no i 1,5 roku temu na forum było 3,5 tys users , no więc sprawdziłem sobie Teraz jest 20 kwi 2008, o 16:28Liczba postów: 406 • Liczba tematów: 53 • Liczba użytkowników: 48 gość później zaczął sie motać ze pomyliłem fora itp i ze wystawi na Allegro , nie chciał bym być na miejscu kupującego ... bo skoda kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2010 od kiedy ilość użytkowników wyznacza jakość forum ? przecież wystarczy zdjąć z popularnego skryptu forum zabezpieczenie antyspamowe i mamy setki użytkowników;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2010 a czy ja napisałem ze ilość użytkowników oznacza wysoką jakość forum ? napisałem tylko ze w 2008 roku forum było popularne i miało 3,5 tys users , gdy faktycznie miało 50 users Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2010 Po szczegoly pisac na GG(najlepiej to pierwsze) Hah, to według ciebie jest szczegół ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 od kiedy ilość użytkowników wyznacza jakość forum ? przecież wystarczy zdjąć z popularnego skryptu forum zabezpieczenie antyspamowe i mamy setki użytkowników;-) Nie trzeba nawet zdejmować zabezpieczeń. Rok temu zainstalowałem forum vbulletin. Po instalacji nic nie ruszałem , tylko zostawiłem na pastwe losu. Dzisiaj: Threads: 43,475, Posts: 191,121, Members: 42,276, Active Members: 20,351 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Bana oszustowi ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Niech kupic serwa gdzieś i niech wgra na testy ale wątpię aby to było jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2010 Na csbrowarek.pl było kiedyś forum które zamknął sam właściciel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damekr 6 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2010 Miałem doczynienia kiedyś z podobnym przypadkiem nie wiem nawet czy to nie jest ta sama osoba... Koleś brał domeny na firmę kopiował tą samą bazę danych parę razy i sprzedawał forum... Radzę uważać!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach