Lulek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 Witam, mam zamiar postawić serwer Mu Online w wersji 1.02c, szukałem serwerów aż natknąłem się na firmę Hetzner i serwer Dedicated Server X3 Jednak mam wątpliwości jeśli chodzi o cenę bo jest ona dziwnie niska. Pisze że tylko 39$, czy to jest realna cena czy ma w sobie jakieś haczyki? Płacę coś za intalacje serwera i windowsa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 To nie Polska. Smiesznie niskie ceny za granica to normalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 Nie płacisz za instalację, za tą cenę jednak nie oczekuj niczego wielkiego. Transfer masz tam do 2 TB/m-c. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 A faktycznie parametry są takie jak piszą w ofercie, czy są zawyżone? I czy jest możliwość okresu próbnego? Jeżeli nie to czy są takie firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 Nikt nie da ci dedyka na testy... oczywiscie ze parametry sa takie jak w ofercie, bo dlaczego mialyby byc inne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2010 A czy tu jest łącze 100mb czy 10mb bo już sam nie rozumiem? Niby pisze że 100 ale na dole coś pisze o 10mb a za dopłatą 100. I czy ta cena 39 euro zawiera ten podatek 19%? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2010 Cena zawiera podatek. Masz 100mbit, po przekroczeniu transferu x TB łącze jest przycinane do 10mbit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2010 Ja posiadam aktualnie dedyka X2 z hetznera i naprawdę polecam Jak za tą cenę to cud, miód i orzeszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2010 A jest możliwość zapłaty przelewem? Czy tylko karta kredytowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach