Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 Czy jest możliwość zdjęcia simlocka Orange Nokia 3110 CLASSIC ? Najlepiej ręcznie jakimś generatorem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 Jaka sieć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 Orange :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 to nie pomoge, ale sie da mozesz pokminic po necie unlock kode (chodzi o właściwą sefencjęna podstawie prefixu imei) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 Właśnie piszą ,że cięzko zdjąć hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 to nie pomoge, ale sie da mozesz pokminic po necie unlock kode (chodzi o właściwą sefencjęna podstawie prefixu imei) Sorry, że się tak włączę, ale czy byłbyś w stanie pomóc w przypadku ery i n73? No chyba, że chodziło o coś na miejscu, bo obydwaj jesteście z Krk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hicky 10 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 Hmm... Jak znajdę magiczną stronę gdzie podawałeś IMEI i dostawałęś instrukcje jak co i gdzie. to przekleje tu . Ja tak sciągnełem z 6020 . 3100 , 3120 I działają do dziś ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2010 Bawiłem się kiedyś w te generatory. Uwaliłem tym cudeńkiem 2 telefony. Według mnie nie warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2010 http://www.simlock.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach