Damian. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 cześć! Wiecie może skąd mogę dostać używany sprzęt? Chodzi mi tu o to aby sobie złożyć nawet dobry komputer za mała cenę (mała cena - dużo tańsza niż nowy komputer) Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 oplaca sie tylko po bakach lub bardzo duzych firmach ktore na wlasny uzytek mialy w DC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 Koledzy, ja wiem że się opłaca , tylko nie wiem skąd mogę je dostać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 Poszukaj na Allegro, tam jest dużo takiego sprzętu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 Poszukaj na Allegro, tam jest dużo takiego sprzętu. tak właśnie widzę dużo takiego sprzętu kilka ofert na krzyż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 http://computers.shop.ebay.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian. 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2010 http://computers.shop.ebay.com/ zamawiałeś z tego? Jak z przesyłką? Tania czy droga? ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2010 zamawiałeś z tego? Jak z przesyłką? Tania czy droga? ;D A wiesz co to jest w ogóle... najwidoczniej nie. Ale napomnę Ci: ogólnoświatowe allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2010 cześć! Wiecie może skąd mogę dostać używany sprzęt? Chodzi mi tu o to aby sobie złożyć nawet dobry komputer za mała cenę (mała cena - dużo tańsza niż nowy komputer) Z góry dzięki. Napisz mi konkretnie co potrzebujesz. Być może coś na zapleczy sie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2010 Trochę różnych rzeczy (w tym używanych śmieciuchów) przez eBay pościągałem i póki co zawsze byłem zadowolony. Czytaj opinie dot. sprzedawcy, sprawdzaj wiele ofert. Trochę czasu to zajmuje, ale można trafić czasem przyzwoite oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach