Domenno.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2010 Szukam tanich ale stabilnych hostingów pod seo, czyli parametry nie za duże, bardziej liczy się dla mnie stabilność i cena oraz to, żeby móc w każdej z firm kupić hosting z innej klasy IP. Jeśli dana firma oferuje kilka klas IP, mogę kupić kilka małych hostingów, resztę kupię w innej firmie. Jakie firmy hostingowe możecie polecić oferujące tanie i małe hostingi przy lokalizacji w Polsce albo Niemczech, Holandii, nie chcę OVH we Francji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slimthug 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2010 neteasy.pl daje w opcji seo za 15 zl 5 sztuk IP w serwerowni w Polsce, z najtanszym kontem to wyjdzie 24 zl na miesiac i jeszcze 10% znizki mozna dostac na kod promocyjny w jupe.pl tez jest spoko i 4 x IP daja w koncie za niecale 70 zl tyle ze to hetzner . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domenno.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2010 Jupe.pl nie ma nawet swojej strony internetowej, korzysta z darmowej templatki - "super" firma. O... a to Hekko jest Szukam czegoś za cenę około max 30 zł za 1 hosting z IP a najlepiej taniej. Każdy hosting najlepiej w innej firmie hostingowej, no chyba że mają kilka zróżnicowanych IP. Jak na razie kupiłem 1 hosting w Holandii w GłowaNET.pl za 26 zł brutto z groszami. Co możecie polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2010 Jupe.pl nie ma nawet swojej strony internetowej, korzysta z darmowej templatki - "super" firma. O... a to Hekko jest Szukam czegoś za cenę około max 30 zł za 1 hosting z IP a najlepiej taniej. Każdy hosting najlepiej w innej firmie hostingowej, no chyba że mają kilka zróżnicowanych IP. Jak na razie kupiłem 1 hosting w Holandii w GłowaNET.pl za 26 zł brutto z groszami. Co możecie polecić? Adresy IP: 42 szt. - każdy z innej klasy adresowej CPolska - 26 szt. Zagranica - 16 szt. SEO hosting od group5.pl - pod względem cena/różnorodne IP chyba bezkonkurencyjni na chwilę obecną. EDIT: 8,56zł rocznie za 1 IP wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2010 Jupe.pl nie ma nawet swojej strony internetowej, korzysta z darmowej templatki - "super" firma. O... a to Hekko jest Bardzo ładna templatka, wszyscy sobie chwalą więc dlaczego nie skoro jest w pełni darmowa również do zastosowania komercyjnego ? No chyba, że wolelibyście droższą usługę w której jak wiadomo wszystkie koszta (w tym layouty) są ukryte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2010 zapraszam: małe konto www do dyspozycji klientów ponad 500 adresów IP, możliwość dodania do konta dodatkowych adresów za niewielką opłatą, po szczegóły zapraszam na pw lub @ . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vogan 21 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2010 SEO hosting od group5.pl - pod względem cena/różnorodne IP chyba bezkonkurencyjni na chwilę obecną. EDIT: 8,56zł rocznie za 1 IP wychodzi Dodatkowo teraz przy okazji BF/CM będzie jeszcze taniej: http://www.group5.pl KOD - BF2010CM - upust 50% na wszystkie usługi od 26 do 29 listopada 2010. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach