Filmowo.net 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2010 Witam Zamierzam przetransferować swoją domenę o rozszerzeniu .org.pl do tańszego operatora. Szukam najtańszej oferty. Na razie najlepsza jaką znalazłem to hekko.pl - 42,70 zł z VAT. Może ktoś z Was zna jeszcze tańsze propozycje? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2010 Tak mam taniej. www.masternet.pl (Nie liczac podatku 22%) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 37 * 1.22 = 45,14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2010 Różnice będą nieznaczne wśród tych najtańszych, więc patrz też - przynajmniej ja bym zerkał - na pewność i ewentualne funkcje dodatkowe jak np. dobre DNSy itp. O Dropped.pl różne opinie ludzie mają, ale jeśli tylko cena Cię interesuje, to według cennika jest tam równo 40,00zł. Nie, nie trzeba doliczać 22%, to już cena całkowita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach