Gość Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2010 http://sport.onet.pl/fotoreportaze/euro-2012-poznalismy-maskotki,3787033,0,fotoreportaz-duzy.html Jak w temacie... i jak? : ) Ja nic nie mówię, zobaczymy co napiszecie heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2010 Żenująco-tragiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2010 Zbyt podobne do tych z Euro 2008..Po co projektować coś bardzo podobnego? Dla mnie to mija się z celem. Każda maskotka dużej imprezy powinna być wyjątkowa i niepowtarzalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2010 Bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2010 Bolek i Lolek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2010 Fajne fryzury, reklama mi się przypomniała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2010 Szczerze to oni wyglądają po twarzy jak z chorobą downa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2010 @ToFFiK dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2010 Mi się to w ogóle nie widzi. Daliby pijaka i przemytnika i byłoby OK. A w ogóle to całe Euro mi się nie widzi, mam nadzieje że skończy się mega wielką kompromitacją ze strony PL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2010 Mi się to w ogóle nie widzi. Daliby pijaka i przemytnika i byłoby OK. A w ogóle to całe Euro mi się nie widzi, mam nadzieje że skończy się mega wielką kompromitacją ze strony PL. Ładnie życzysz swojemu narodowi, gratuluję głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2010 Ładnie życzysz swojemu narodowi, gratuluję głupoty. Głupota czy nie, ale jest to wysoce prawdopodobne. Z pewnością rewelacji nie będzie, a maskotki rzeczywiście mają downa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2010 Z pewnością rewelacji nie będzie, Ale będzie zabawnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2010 Ten naród i tak jest już tępy, nie trzeba nic złego mu życzyć. Pulę złych życzeń wyczerpuje posiadanie takiego rządu, jaki posiadamy. A co do Euro, to my tam najmniej teraz mamy do gadania... to jest piknik UEFy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach