Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2010 Witam, rozglądam się za hostingiem na download. Oto co jest mi potrzebne: - około 8 GB pojemności - około 200 GB transferu na miesiąc - możliwość tworzenia własnych kont ftp (do 10) + anonimowe konto ftp (sam odczyt) - możliwość podpięcia pod to 1 domeny / subdomeny z istniejącej domeny - lokalizacja: wszystko jedno, acz mile widziane aby transfer był porządny Nie potrzeba mi ani php, ani baz, ani emaili. Mile widziana możliwość zwiększenia pojemności / transferu w miarę czasu (oczywiście rozumiem, że za większe koszty). Widełek cenowych nie podaję, bo nie bardzo wiem jakie w ogóle są ceny na takich parametrach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2010 Głowa 244 zł za 6 GB 390,40 zł za 8 GB Możesz też luknąc na: Unix Jakbyś się dogadał wydaje mi się ,że za 300-350zł rocznie dostałbyś to czego szukasz :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2010 Rzecz w tym, że szukam czegoś taniej - dlatego zaznaczyłem, że email, php i mysql są mi zbędne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2010 Hmm Moze ktos kto ma dedyka bez limitu użyczy ? Czyli celujesz w konta FTP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2010 Możemy zaoferować konto bez PHP, pisz na GG. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach